Αρχική Σελίδα

Dongguan Xiongda Hardware Hose Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Dongguan Xiongda Hardware Hose Co., Ltd. βρίσκεται στην No.6th Road, Fulong, 2η βιομηχανική ζώνη, Shipai Town, Dongguan City,

Η επαρχία Γκουανγκντόνγκ, Κίνα (ηπειρωτική χώρα), διαθέτει περισσότερα από 30 χρόνια τεχνικής και διοικητικής εμπειρίας και είναι μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που δίνει προτεραιότητα στην υλοποίηση της Ε & Α, του σχεδιασμού, της παραγωγής και των πωλήσεων.Η εταιρεία μας διαθέτει επτά σειρές προϊόντων: μεταλλικό λαιμό χήνας, εξάρτημα μεταλλικών σωλήνων, μεταλλικό ελατήριο, ανταλλακτικά αυτοκινήτων ακριβείας CNC, υλικά συσκευασίας, προϊόντα σιλικόνης και προϊόντα μεταλλικών σωλήνων.

 

Η εταιρεία μας διαθέτει προηγμένη και ακριβή γραμμή παραγωγής αυτόματης επιμετάλλωσης μεγάλης κλίμακας, η οποία μπορεί να παρέχει όλα τα είδη επεξεργασίας επιφάνειας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών.Περιλαμβάνει επιχρωμίωση, επινικελίωση, επινικελίωση σύρματος, επίστρωση απομίμησης χρυσού, επίστρωση ψευδαργύρου, ηλεκτροφόρηση, μπογιά ψησίματος κ.λπ., και μπορεί να καλύψει διάφορους τύπους και χρώματα θερμοσυστελλόμενου χιτωνίου στο λάστιχο.Υπό τη διαχείριση παραγωγής και τον ποιοτικό έλεγχο τεχνικών μηχανικών και επιθεωρητών QC, οι πωλήσεις της εταιρείας έφτασαν τα 50 εκατομμύρια το 2019 και το εξαγωγικό της εμπόριο έφτασε τα 10 εκατομμύρια.Ως κορυφαία διάσημη επιχείρηση στον κλάδο, η εταιρεία έχει συσσωρεύσει πλούσια εμπειρία διαχείρισης παραγωγής στην παραγωγική διαδικασία για πολλά χρόνια.

 

Η Foxconn Group, η Omron Electric, η Golden Triangle Technology, το San Diego OEM Industrial Park και η Singapore ASM Group έχουν δημιουργήσει μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις συνεργασίας με την εταιρεία μας. Η εταιρεία μας τηρεί την επιχειρηματική φιλοσοφία της «άριστης ποιότητας, αριστείας, με βάση την τοπική και παγκόσμια προοπτική» και κινείται δυναμικά προς την κατεύθυνση του επαγγελματικού εκσυγχρονισμού.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Επιχειρηματικές επιχειρήσεις της XIONGJIAN FLEXIBLE HOSE CO.LTD.

QIUSHI FLEXIBLE HOSE CO.LTD.IN HANGZHOU -----Ιδρύθηκε το 1977

XIONGDA FLEXIBLE HOSE CO.LTD.ΣΤΟ ΝΤΟΝΓΚΟΥΑΝ ----- Ιδρύθηκε στο

YIDA ELECTROPLATING CO.LTD.IN HUIZHOU ----- Ιδρύθηκε στο

 

Dongguan Xiongda Hardware Hose Co., Ltd. Dongguan Xiongda Hardware Hose Co., Ltd.
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : < 10%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Dongguan Xiongda Hardware Hose Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Xiongda Hardware Hose Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Dongguan Xiongda Hardware Hose Co., Ltd. Πιστοποιήσεις